Θεσσαλονίκη

2021

Συγκρότημα κατοικιών

Συγκρότημα κατοικιών

Scroll Down

Θεσσαλονίκη

2021

Οι άνθρωποι μας

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Στοχεύουμε στη δημιουργία του τέλειου αποτελέσματος μέσα από ένα ολοκληρωμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Μέσα από τη εξειδίκευση, την δημιουργικότητα και την επαγγελματική μας οπτική γωνιά, προτείνουμε σχεδιαστικές προσεγγίσεις μέσα από ελεύθερα σκίτσα, κατόψεις και τρισδιάστατες εικόνες. Επιλέγουμε πρωτοπόρα υλικά, αποσκοπώντας στην υψηλής αισθητικής διαμόρφωση χώρων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Επιστρατεύοντας τη γνώση, την εμπειρία και την προσωπική αφοσίωση, το αρχιτεκτονικό σχέδιο υλοποιείται στην εντέλεια όσο απαιτητικό και αν είναι. Με την σωστή επιλογή των υλικών, τη εφαρμογή εμπεριστατωμένων μεθόδων και την καθοδήγηση και επίβλεψη της κατασκευαστικής διαδικασίας από την αρχή μέχρι το τέλος της, η παράδοση του τελικού αποτελέσματος αποπνέει κομψότητα, αρμονία και πολυτέλεια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την λειτουργία ενός χώρου, προσβλέποντας σε υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα, με την επιλογή μοντέρνων και σύγχρονων υλικών νέας τεχνολογίας.
Στο Interior Design εξατομικεύουμε το αποτέλεσμα και διαμορφώνουμε τη μοναδική ταυτότητα του χώρου. Με μοναδικό κριτήριο την τελειότητα, συναισθανόμαστε τις ανάγκες και τις ανησυχίες του πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η BARKABAS GROUP αναλαμβάνει να ερευνήσει και να βρει για εσάς ακίνητο το οποίο έχει την δυναμική να αξιοποιηθεί καταλλήλως και με τον σωστότερο ώστε να σας αποδώσει κέρδη. Με την εφαρμογή εμπεριστατωμένων μεθόδων καταρτίζουμε οικονομοτεχνική μελέτη για το κάθε ακίνητο που περιλαμβάνει λεπτομερή προϋπολογισμό έργου και πινάκες ανάλυσης κερδών. Η ερευνά μας περιλαμβάνει:

  • Ανεύρεση κατάλληλου οικόπεδου
  • Μελέτη για την ανάπτυξη του ενδεδειγμένου κτιριακού έργου
  • Κατάρτιση οικονομοτεχνικής μελέτης
  • Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός
  • Κατασκευή έργου διασφαλίζοντας τη σωστή εφαρμογή της μελέτης

Μενού

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ορθοδοξίας 12, Θεσσαλονίκη 562 24

2310 70 0502 | 693 27 07 171​

info@barkabasgroup.gr​

Ακολουθήστε μας

© Copyright 2021.Barkabas Group | Website by 9AM