Εταιρεία

Η εταιρεία CONSTRUCTION PROJECTS δημιουργήθηκε το 1998 με έδρα την Θεσσαλονίκη από μια συγκροτημένη πλήρως διεπιστημονικής σύνθεσης ομάδα που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες μηχανικούς, οικονομολόγους και νομικούς με σημαντική εμπειρία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, κατασκευή , ανάπτυξη και διαχείριση έργων . Επιμένουμε στην αριστεία σχεδιασμού, με κύρια δέσμευση τις εξαιρετικές υπηρεσίες προς τους πελάτες. Βασισμένοι στην εκτενή και πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία , το γραφείο μας αποτελεί αξιόλογο και αξιόπιστο επαγγελματία και συνεργάτη για την ανάπτυξη του ακινήτου με σκοπό την μεγιστοποίηση της απόδοσης του.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Με έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα, αλλά και η αναζήτηση και χρήση νέων υλικών-τεχνολογιών δημιουργούμε πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις που λειτουργούν ως σημεία αναφοράς.

Το χαρτοφυλάκιό μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα έργων, από συγκροτήματα οικιστικών και ξενοδοχειακών θέρετρων, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, κτίρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, εταιρικές και βιομηχανικές μονάδες, κτίρια μικτής χρήσης, κτίρια για εκπαίδευση και πολιτισμό.

Έτοιμοι για το νέο σας project?